2022-03-28

Vad är skillnaden mellan en resårmadrass och en rammadrass?

 

Resårmadrass


Resårmadrasser eller resårmadrasser tillhör en av de äldsta konstruktionerna. Fjädrarna i denna typ av madrass är timglasformade. Dessa madrasser är oftast höga och fjädrarna hörs vid minsta rörelse. Tyvärr är dessa madrasser benägna att deformeras. Många människor klagar över sömnlösa nätter, dålig sömn, rygg- och muskelvärk, trötthet och brist på energi. Fjädrarna, som vanligtvis är gjorda av metall, absorberar värmen som genereras av kroppen. Dessutom fungerar metallstrukturen som en antenn, som attraherar alla typer av vågor eller "Electro-smog". Tekniken i pocketmadrassen är avancerad, varför resårmadrasser (klassiska) sakta går till det förflutna.

Madrass 140x200 Kokosmatta Siena Jersey

Pocket Madrasser

Även kallad "pocketmadrass" är den förbättrade versionen av den mer standardiserade resårmadrassen. Namnet är förknippat med de speciella fickorna, där fjädrarna är individuellt inslagna. Fickorna limmas ihop vilket gör att fjädrarna inte rör sig (dvs ingen deformation sker). Fickor har även en ljudfunktion. Fjädrarna berör inte varandra eftersom de är åtskilda av en film av material, vilket gör att madrassen inte knarrar vid minsta rörelse, vilket sker med en resårmadrass. Pocketmadrasser är mycket hållbara och deras konstruktion är universell. Deras struktur gör att du kan experimentera med varje element, till exempel med ett latexbidrag. För att göra madrassen bekvämare finns en uppdelning i hårdhetszoner. Dessa hjälper till att placera kroppen i den bästa positionen.

Säng Madrass 160x200 Kokosmatta Family

 

Det är svårt att hitta defekter i fickmadrassen eftersom de inte finns där. Det enda problemet som kan hindra oss från att använda det är den dåliga mjukheten.
I det allmänna uttalandet är fickmadrasser mycket bättre än resårmadrasser. Den enda fördelen med resårmadrasser är att de är relativt billiga. När du bestämmer dig för att välja madrass bör du ta hänsyn till att vi spenderar 1/3 av våra liv i sängen. Det är värt att ta hand om vår komfort, bekvämlighet och hälsa. Till slut var det inte utan anledning som talesättet "som du rider, så ljuger du" kom till världen.

 
Visa fler inlägg från Mars 2022

Rekommenderad

Madrass 180x200 kokosmatta FAMILY

Madrass 180x200 kokosmatta FAMILY

4 299,00 sek1289.70 punkt.
Säng madrass 160x200 kokosmatta FAMILY

Säng madrass 160x200 kokosmatta FAMILY

3 999,00 sek1199.70 punkt.
Pocketmadrass 140x200 Angelo

Pocketmadrass 140x200 Angelo

3 999,00 sek1199.70 punkt.
pixel