2020-11-17

Väggsäng – compact living för dig

 

 
 
skåpsäng

BED CONCEPT- Väggsäng bekvämmare än någonsin tidigare!

Vill du ha en bekväm säng men ditt utrymme är begränsad? Undrar du vad du ska välja - en komfortabel sömn eller mer plats i rummet? Från och med nu behöver du inte längre ställa dig själv sådana frågor! Ny  väggsäng Bed Concept låter dig fritt förändra funktionerna av ett rum - du kan snabbt skapa ett bekvämt sovrum på platsen där barn hade lekt bara några minuter tidigare. Man kan bjuda in gäster på en fest och därefter sova bekvämt på samma plats.

 Väggsäng Bed Concept är en modern möbel som perfekt uppfyller modernitetens krav - den kombinerar funktionalitet, användarvänlighet och universal design, men det viktigaste är att den är helt säker. Uppfällbar säng Bed Concept är det bästa sättet att dynamiskt arrangera små inredningar.

säng skåp
sängskåo

Vad tycker designers om väggsäng Bed Concept?

Inredningsarkitekter medger att uppfällbar säng Bed Concept är en möbel som hittills saknats på den skandinaviska marknaden. I moderna interiörer vill man ha mer och mer ledigt utrymme. Lägenheter, särskilt de i stora städer, blir mindre, så ett funktionellt arrangemang av interiören är en stor utmaning. Det är därför arkitekter värdesätter möbler som påminner om transformers. Uppfällbar säng Bed Concept hör till denna grupp och den effektivt underlättar arrangemanget av små och krävande rum.

Ett litet sovrum? Väggsäng!

Enligt designers är skåpsäng Bed Concept främst en möbel för små lägenheter, där funktionaliteten förändras under dagen, t.ex. till vardagsrummet, som på kvällen förändras till föräldrarnas sovrum, eller till studio- och enrumslägenheter. Skåpsäng betyder att sängen inte behöver exponeras hela dagen, vilket är mycket viktigt i små rum. Tack vare väggsäng Bed Concept blir rummen universella - de kan fungera som ett vardagsrum, arbetsplats, men också som en plats att vila för föräldrar, barn eller deras gäster. Skåpsäng Bed Concept är också en fantastisk möbel för alla små rum, inklusive klassiska sovrum. Tack vare stängningsfunktionen får vi snabbt och enkelt tillbaka utrymmet som upptas av en stor säng på natten.

Väggsäng - vem är den bra för?

Uppfällbar säng är en lösning för alla som vill sova bekvämt, som i en klassisk säng, men de inte har tillräckligt med utrymme för det. Eller om man har utrymme, men vill använda det på annorlunda sätt. Uppfällbar säng Bed Concept är perfekt för:
  - liten lägenhet
  - en studiolägenhet
  - seniors lägenhet
  - barn- eller ungdomsrum
  - studentrum
  - kontoret där man ibland sover
  - gästrum

Hur fungerar väggsäng Bed Concept?

Sängen är konstruerad på sådan sätt att användning av den är lätt, bekväm och säker för alla hushållsmedlemmar. När den är stängd ser den fällbara sängen ut som en enkel, elegant garderob. För att öppna sängen börjar man med att klicka på klaffen på framsidan. Nu behöver man bara att dra försiktigt och vägghängd säng kommer att börja falla långsamt. Efter en stund kommer garderoben förvandlas till en bekväm säng. Sammansättning ser liknande ut - man måste bara höja försiktigt sängen. Lätt och problemfri stängning säkerställs av pneumatiska lyftanordningar, tack vare vilka man behöver inte mycket kraft för att använda den fällbara sängen. I sin tur orsakar soft close systemet att stängningen är väldigt tyst. Vägghängd säng Bed Concept har också en speciell stabilisator som skyddar madrassen mot oplanerad förflyttning.

vit skåpsäng

Är vägghängd säng säkert?

grå sängskåp

Självklart! Vägghängd säng har en förstärkt väggmonterad stomme, en metallram och ett hållbart stöd integrerat med möbelns framsida - denna kombination gör hela sängskåp dubbelsäng helt säker, stabil och hållbar. Pneumatiska lyftanordningar förhindrar att sängen plötsligt öppnar.

Finns det plats för sängkläder i fällsäng?

Skåpsängar Bed Concept är utrustade med mycket praktiska remmar som fäster sängkläder, tack vare vilka kuddar och täcken försvinner tillsammans med sängen. Detta är bra nyheter för alla som inte gillar att bädda sängen varje dag eller inte har tid för det.

Behovet av att spara utrymme

Bed Concept är en modern väggsäng som orsakar att man flexibelt kan ändra rummets funktioner genom att kombinera en traditionell sängs komfort med hög funktionalitet och elegant design. Fällsäng skapades för rum som är fulla av liv under dagen och förvandlas till ett sovrum på kvällen, liksom för små rum där varje meter utrymme är värdefullt. Idén är enkel - poängen är att ha sängskåp som kommer att likna en estetisk garderob och ta lite utrymme när den är stängd.

billig väggsäng

Nedfällbar säng - komfort och snyggt utseende

Bed Concept är designad i en anda av modern minimalism. Den geometriska formen, fronter utan handtag och ekonomisk design orsakar att nedfällbar säng ser trendig ut, men samtidigt är den universell och anpassas lätt till olika interiörarrangemang. Det är värt att uppmärksamma benet på vilket uppfällbar säng stöds, som när den är stängd, blir en del av fronten. Inre väggen är utrustad med hyllor för böcker och dekorationer. Tack vare detta kommer man alltid ha det man behöver till hands. Som ett extra alternativ i nedfällbar säng finns LED-belysning tillgänglig, monterad under hyllor och vertikala LED-remsor som hjälper till att skapa en mysig stämning. Sängen kan också utrustas med flexibla LED-lampor med ett inbyggt USB-uttag.

[FILM]

Väggsäng Bed Concept är en revolutionär möbel som låter dig fritt arrangera utrymmet. Säng i skåp är perfekt för alla inredningar, som är ett sovrum på natten, och under dagen måste ge plats för andra dagliga aktiviteter.

Vilka dimensioner har en väggsäng?

Vertikal säng i skåp är anpassad till fem madrassbredd - 90, 120, 140, 160 och 180 cm. Den horisontella versionen är designad för 90, 120, 140 och 160 cm breda madrasser. Så många varianter orsakar att alla kommer att hitta den perfekta enkelsäng- en stor säng för två, en enkelsäng för singel eller för en tonåring. Säng i skåp Bed Concept är tillgänglig utan en madrass, medan sängkonstruktionen gör det möjligt att kombinera den med vilken madrass som helst som är inte mer än 18 cm hög.

Vad är säng i skåp tillverkad av?

Alla delar i Bed Concept väggsängar är tillverkade av högkvalitativa laminerade skivor och MDF skivor motståndskraftiga mot repor, skador, fukt och hög temperatur. Stommarna och fronterna är täckta med hållbara ABS-kanter. Stödmekanismen och ramen av  säng garderob är tillverkad av metall, vilket direkt påverkar deras höga hållbarhet. Ramen är gjord av trä och handtag är tillverkade av naturlig läder. Varje rum är olika, har olika storlekar och unik funktionalitet. Det är därför vi erbjuder  skåpsängar i vertikala och horisontella versioner, med olika dimensioner och i flera trendiga färger. Tack vare detta anpassar man möblerna perfekt till sina behov.

Hur monterar man säng i skåp Bed Concept!

Se en instruktionsvideo som visar hur man monterar en väggsäng. Vi ger råd om hur man ska bäst organisera sitt arbete så att installationen av sängen blir enkel och snabb.

[FILM - https://www.youtube.com/watch?v=LgvSdDFP3Vg]

I vilka färger är väggsäng tillgänglig?

Alla element i kollektionen är tillgängliga i fem färger - vit matt, vit glans, grå matt, grå glans och artisan ek.

Vill du veta mer? Gå på vår sida och se mer.

Har du fler frågor? Skriv till oss så svarar vi gärna!

sängskåp bed concept
 

 

Visa fler inlägg från November 2020

Rekommenderad

Dela din kommentar med andra
pixel