2023-08-24

Våningssäng barn - försonade syskon

 

Våningssäng barn

Mindre småhus eller lägenheter kan inte tillhandahålla separata rum för de yngsta i familjen. Ofta måste syskon koppla ihop ett gemensamt rum och hitta ett hörn åt sig själva. Barnrummet är en plats att leka, lära och även fungera som sovrum. Att placera två sängar, även hopfällbara sängar, i ett litet rum tar det utrymme som varje ung person behöver. Våningssängar är den perfekta lösningen. Vi har modeller tillgängliga på marknaden med snygga figurer, färgglada men funktionella och säkra. Både barn som förväntar sig originella lösningar och föräldrar som bryr sig om funktionalitet hittar själva ett erbjudande.

Mått på en våningssäng

När vi väljer våningssäng till ett barnrum bör vi först och främst vara uppmärksamma på användarvänligheten för både liggande och ovanför barnet. Den nedre sängen ska vara 40 cm över golvet, vilket gör att du kan sitta bekvämt på den. Upprätt läge för ett barn som sitter på en säng, kräver ca 90 cm, så en optimal lösning är ett avstånd på 1 m mellan två sängar. Den övre sängen används sällan, men du behöver sova bekvämt. Placeringen på knäna kräver ca 75 cm, så det är bäst om överbädden och taket delar min. 85 cm. Beräkna höjden på en våningssäng i rummet när du vet om höjden på rummet, glöm inte att lägga till bredden på madrasser och den lilla bredden på ramen.

Arbetsplats under sängen

Sängen på övervåningen är inte bara ett rum för två barn. Om vi ​​har ett litet utrymme i rummet, är det värt att sätta en våningssäng med en madrass, där det kommer att vara en plats för ett skrivbord, du kan bygga en garderob med skjutdörrar, vilket sparar utrymme för lek. Sängens höjd ovanför skrivbordet bör vara ca 180-200 m, så att du kan stå bekvämt vid skrivbordet. Denna lösning rekommenderas främst för äldre barn - en hög säng, en plats att arbeta och studera under den - så du bör vara uppmärksam på höjden på den ständigt växande tonåringen. En funktionell våningssäng bör också vara utrustad med en utdragbar låda för sängkläder, så det är inte nödvändigt att placera en annan möbel i en liten del av rummet, som passar täcken och kuddar.

Våningssäng barn - är det ett bra val?

De våningssängar som finns på marknaden är designade för alla åldersgrupper. Låt oss se förslag på sängar tillgängliga i vår webbutik.

Våningssängbarn är drömmen för många barn och idén om maximal användning av ett litet rum. Det finns två grundläggande typer av våningssängar. De vars funktion endast är bäddad för ett barn för två eller tre barn. Det finns också på marknaden sådana som kan delas i två så att de kommer att tjäna varje barn separat som separata sovplatser, inte styltor. Vilka är fördelarna med en våningssäng, har de också nackdelar? Vad ska man leta efter innan man köper en våningssäng för barn?
Våningssäng - sover två/tre eller en? Grundfrågan när man bestämmer sig för en våningssäng är att svara på frågan om vi väljer en våningssäng eller dubbel våningssäng enkel eller kanske trippel våningssäng.
Den andra typen av säng, men främst för ett barn, är en säng på mezzaninen, som har en sovplats ovanpå, och ett utrymme för garderober, ett skrivbord och en lekplats på botten.

 

Våningssäng Med Trappor Eden 4

Eden 4 är ett modernt set med genomtänkta lösningar som: extra, diskret dold våningssäng med madrass, skåp monterat i trappan eller sängen på golvet. Dessutom ger intressanta färger och modern design dig möjligheten att välja rätt set för individuella behov. Möjlighet att välja sida på trappan och skrivbordslådor ger bekvämlighet. För att ta hand om barnets säkerhet installerade vi bommar längs trappor. Ungdomsmöbler har fått hållbarhet genom att tillverka dem av en reptålig laminerad skiva och MDF-fronter.

Genomförande:

 • laminerad skiva,
 • PVC handtag,
 • MDF fronter,
 • garderoben måste monteras på denna sida av trappan och skrivbordet på motsatt sida,
 • till skrivbordet kan kunden välja om lådorna ska stå vänster eller på höger sida av skrivbordet,
 • möjligheten att montera trappor på vänster sida - kunden bestämmer vid installationen,
 • skåp öppnas i trappan,


Modern Våningssäng 

Modern Våningssäng Jacob 3

Jakobssängen är avsedd främst för två barn men har en extra utdragbar säng så att den kan användas av det tredje barnet eller gästen som kommer till dina barn. Kämpa bra lösning, eller hur?
Jacob 3-sängen är en modern våningssäng, designad för olika typer av rum, och kombinerar design med funktionalitet. Du kan välja mellan flera färgvarianter och stegen kan monteras på vänster eller höger sida. Barnen är glada.

FUNKTIONER:

 • våningssäng med möjlighet att delas upp i två fristående sängar
 • Bekväm, bekväm och säker att använda
 • Original design och perfekt utseende
 • flera färgvarianter
 • extra utdragbar undersäng
 • Stabil och hållbar konstruktion
 • sängens kanter är rundade
 • flex ram
 • har en stege
 • i ett set med en större låda
 • 3 skummadrasser ingår utan kostnad.

Våningssäng Med Trappor EDEN 2

Extremt bekväm våningssäng dubbel EDEN 2 skapades med idén om både den yngsta och den lite äldre. Tack vare de praktiska lådorna inbyggda i trappan ger sängen extra utrymme att förvara många saker som behövs. Det är en idealisk lösning för alla föräldrar som värdesätter funktionaliteten i sitt barns rum.
Sängen var gjord av MDF. Sängfronter är gjorda för personer som är uppmärksamma på estetik och allt tack vare den högblanka färgen.
I den nedre delen finns extra hyllor som kan användas till exempelvis böcker.
Under den nedre sängen finns en stor låda för sängkläder, medan den övre sängen är försedd med säkerhetsräcke.

Du kan köpa en säng med fronter i följande färger
vit och:

 • turkos
 • blå
 • violett
 • grå
 • svart
 • rosa
 • helt vit

Sängen kan bäddas i systemet: vänster sida - trappa till vänster höger sida - trappan till höger.

  

Våningssäng MAX

Våningssäng MAX för två barn med två olika ytor 120x200 och 80x200. Den är gjord av högkvalitativ möbelskiva, därför är konstruktionen mycket stabil och solid. Under sängen finns en stor låda och 4 lådor gömda inne i trappan. Detta gör sängen mycket funktionell och hjälper dig att spara mycket utrymme i rummet. Hela setet kommer med en hylla som kan hängas över den nedre sängen.
Du har möjlighet att välja flera färger, helt vitt, eller vitt tillsammans med grått, rosa, blått eller grönt.

Ingår i priset:

 • Våningssäng
 • Madrassram
 • Skummadrasser (120x200 och 80x200)
 • Trappa med låda
 • Hylla

Våningssäng Med Låda RICO

Enkel och skjutbar säng för dina barn. Har du lite plats i barnrummet är denna säng perfekt. Den kan användas av tre barn samtidigt, intressant lösning om man inte kan ha ett separat rum för alla barn. Du kan välja mellan två sovytor och du har flera färgvarianter. Skön säng med bra pris.

Sängegenskaper:

 • Vi använder vattenfritt lack och säkert för barnprodukter.
 • Konstruktionen av högkvalitativ MDF, kännetecknad av hållbarhet och lätt att rengöra.
 • Att kombinera sängar gjorda med hammarbultar garanterar hög hållfasthet och stabilitet i sängen.
 • Enkel och snabb installation. Vi lägger till monteringsanvisningar för varje säng.
 • Det är möjligt att byta ut en standardmadrass mot en annan modell från vårt erbjudande.
 • OBS Endast madrasser med maxhöjd 7 cm får plats i utdragssängen.

Vi lägger till monteringsanvisningar för varje säng. Våningssäng verkar vara en bra idé om vi inte har möjlighet att placera barn i separata rum eller bara vill spara plats i rummet. Men det har också nackdelar. Vad dominerar: för- eller nackdelar? Fördelar: Den har mindre utrymme än två separata sängar. Det är bekvämt och ännu viktigare, två personer kan sova på det och upptar så mycket utrymme som en. En våningssäng är en bra idé, inte bara när vi har fler än ett barn – vi kan alltid ta fram bottenramen och sätta ett skrivbord på plats. Detta är också en betydande utrymmesbesparing i rummet. Den nedre sängen kan också vara en plats för att förvara barnets skatter, i händelse av ett mycket litet rum. Den kommer också att passa bra som lekplats för barn eller kompisar. Det är omöjligt att dölja att det ofta är en dröm att ha en sådan säng - vem av oss skulle inte ha en våningssäng i barndomen? Nackdelar: Den är oftast kortare än en vanlig säng – bebisen växer ur den snabbare.

Varför MDF?
Högre motståndskraft mot belastning och mekaniska skador är en av anledningarna till att MDF används för att bygga bärande möbler. Dessutom kännetecknas MDF-skivor av hög motståndskraft mot yttre faktorer, slitage, fläckar och hög motståndskraft mot stora temperaturskillnader och långvarig luftfuktighet. Hög motståndskraft mot böjning och kanthållfasthet gör dem bäst för högkvalitativa möbler och möbler. Den släta, icke-porösa ytan absorberar inte smuts, MDF-kortet är lätt att rengöra. Möbler av MDF är resistenta mot fläckar från kemikalier, fett och olika syror och tack vare lamineringen är färgerna inte farliga när de utsätts för solljus. Till skillnad från trä har det inga fula klumpar och mikroimplantat.

 

Visa fler inlägg från Augusti 2023
pixel