SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Design soffor

( antal produkter: 28 )
Sida
Bredd [cm]
Djup [cm]
Sovplats [cm]
Filter: färg
Pris
-

Billiga designmöbler

Vackra och bekväma möbler. I varje tillverkad möbel lägger ägarna och personalen mycket hjärta. De väljer de bästa komponenterna, mönstren, högkvalitativt naturläder, fint organiskt läder och flerfärgat vadderat material för att tjäna sina ägare i flera år. Tack vare innovativa idéer görs varje soffa till en original, skräddarsydd mottagare. Ofta blir även de mest krävande kunderna förvånade.

Design soffa - värt att se!

När vi köpa möbler till vardagsrummet är vi glada över att välja universella lösningar som kombinerar egenskaperna hos en klassisk, bekväm soffa med praktiska möbler utrustade med flera fällbara funktioner. Detta är särskilt användbart om vi ofta tar emot gäster. Då behöver vi en extra säng och en plats där vi döljer filtar, kuddar och extra sängkläder. Allt du behöver är lite fantasi för att låta alla skapa sitt eget vardagsrum med olika typer av stolar, sidor och klädsel. Modern soffsats är en soffa, fåtölj och puffer. Vardagsrumsmöbler med en klassisk och enkel form kan enkelt anpassas till inredningen i alla inredningar. Bäddsoffa åt dig.

Soffa bara för vardagsrummet?

Naturligtvis är en soffa inte bara en möbel till vardagsrummet. Mindre, färgglada ungdomssoffor är perfekta för ungdomsrum. I detta fall kan en hopfällbar soffa till och med ersätta en säng, och moderna soffor med höga fötter kommer att diversifiera det inre av sovrummet. Vardagsrumssoffan kan också anpassas. En enklare möbel passar bra med färgglada kuddar och mönstrade sängäcke. Du kan kombinera ytterligare genom att kombinera färgen på soffan med färgen på gardiner eller matta. Lugna färger gör det lättare att matcha möbler och tillbehör, men mer livliga och djärva färger är också en bra idé för dem som gillar att fikla runt i interiören. Visst kommer kombinationen av komfort och skönhet att göra din salong till en favoritplats att koppla av.

pixel