SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Inreda litet sovrum

( antal produkter: 10 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Garderobelösningar - kolla in det!

Tillverkaren stoppade möbler och hårda, kännetecknas av modernitet, funktionalitet och noggrannhet i utförande. En högkvalitativ produkt med original design. Interiören i varje interiör betonar både sin individuella "själ" och karaktären och stilen i vardagen. Interiörens moderna stil har sina särdrag. Och även om det ofta sägs om moderna heminredningar, uppfyller inte alla dem stilkraven. Det måste vara enkelt, genomskinligt, rymligt, utan onödig dekoration, och samtidigt intressant och med en idé. Garderob med spegel uppfyller denna uppgift.

Garderob inspiration för alla

De passar perfekt med dagens trender och kanoner av "möbelkonst". Hitta möbler med karaktär. Den högsta kvaliteten på trä-, tyg- och möbelbrickor användes för produktion av möbler. Billiga möbler med garanti för kvalitet. Med ett ögonblick kan du skapa moderna möbler eller ge en klassisk look på utvalda produkter.

Spegeldörrar garderob - bäst att leva!

Öppen garderob, fördjupning eller fristående. Traditionell eller modern stil. Vi har garderober skräddarsydda efter dina kläder, stil och utrymme. Vad du än samlar in behöver du inte ge upp det. Tanken är att hitta en liten garderob som uppfyller vissa krav och ger tillräckligt med utrymme för förvaring av kläder och andra veck. Välj den garderob design som bäst passar dig - minimalistisk design, klassisk eller skandinavisk stil.

pixel