SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Jankowscy

( antal produkter: 3 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg

Möbeloutlet för dig

Tack vare våra möbler med originella mönster går det lätt att skapa moderna och snygga arrangemang som ger interiören karaktär och klass. Alla kommer att hitta något för sig själva, eftersom vi har möbler både i industriell och klassisk stil. Vår uppgift är att driva en onlinebutik som uppfyller krav av alla kunder. I vårt sortiment hittar du inte bara enstaka möbler, utan också hela serier. Våra kunder uppskattar hög kvalitet, precision och estetik av våra snygga möbler. Vårt team arbetar med passion och engagemang för att möta våra kunders höga krav. Vi är medvetna om att möbler är den viktigaste delen av inredning och därför försöker vi att hålla vårt erbjudande uppdaterat.

Stort urval av vardagsrumsmöbler

Korrekt valda vardagsrumsmöbler skapar den perfekta stämningen och komforten för både arbete och vila i en familjekrets eller med vänner. Genom att driva en onlinebutik kommer vi att göra allt för att säkerställa att dina rum är inredda på ett vackert sätt.
Ytterligare information:
Leverans av produkter sker endast i Skandinavien.
Montering av möbler ingår inte i priset.
Möblerna är packade och är redo för självmontering.
För varje set finns monteringsanvisning och nödvändiga tillbehör.
Färger som visas på datorskärmen kan skilja sig från de faktiska. Det beror på skärminställningarna.
Mått som presenteras i erbjudandet anges i centimeter.
Med tanke på möblernas vikt och storlek, bör paketet hämtning ordnas korrekt.
Föraren tar inte med sig möbler till lägenheten. Leveranskostnader och leveransdatum beror på beställningens storlek och leveransplatsens avstånd.
Kontrollera om paketet eller dess förpackning har synliga skador när du mottar paketet.

Industriella möbler - en ny snygg trend

Industriella möbler är möbler som hänvisar till stilen av lager och hallar. Dessa möbler är ofta tillverkade med element av glas och metall. De lockar uppmärksamhet med sin originella stil och extraordinära karaktär. Geometriska konstruktioner och enkla former betonar deras tidlösa skönhet.
Industriella möbler kommer att vara bra inte bara i rymliga loftar, utan också i interiörer arrangerade i andra stilar. Industriella möbler kommer att se bra ut i moderna lägenheter. Industriella möbler kommer också att berika den skandinaviska stilen och stiliserade industriella möbler kommer att berika den rustika stilen. Byråar, garderober, bord och soffbord kommer att passa också till klassisk och elegant inredning.

Vardagrumsmöbler skapade med passion

Beroende på dina förväntningar och den önskade effekten kan du lägga en hel uppsättning industriella möbler i interiören eller berika rummet med enskilda element. Dessa i kombination med den nuvarande utrustningen kommer att skapa en unik effekt. Sådana möbler kommer också att göra utrymmet stilfullt och sofistikerat.

Industriella möbler är inte bara exceptionellt vackra, utan också funktionella. Rymliga garderober, stabila bord och lådor är perfekta för sovrum, vardagsrum, barnrum, matrum, kök och kontor. Möbler i industriell stil som är tillgängliga i vårt erbjudande är extremt hållbara och motståndskraftiga mot mekaniska skador. Om man underhåller de på ett korrekt sätt kommer de att behålla sitt vackra utseende i många år efter köpet.

pixel