SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Möblera online

( antal produkter: 1 )

Vardagsrumsmöbler i varje stil

Vardagsrumsmöbler är en utställning för värdarna och avgör deras passion för den valda arrangemangen. Trender inom inredningsindustrin förändras ständigt, så i vårt erbjudande hittar du rumsmöbler med en universell design som matchar alla arrangemang. Du kan välja att köpa hela uppsättningen eller endast utvalda delar av utrustningen, berika rummet med nya solstolar eller ett litet soffbord. Moderna vardagsrumsmöbler kännetecknas av elegant design och dämpade färger, men bland våra förslag hittar du också vardagsrumsmodeller med en lite mer avantgardisk finish som betonar interiörens individuella karaktär.

Unika möbler - hörnsoffa och många fler

Möbler av högsta kvalitet som skiljer original design, funktionalitet och hållbarhet. Specialiteten är stoppade möbler. Kombinationen av modern design och unik form gör att produkterna når olika mottagare som, precis som inredningen, ger dem en sublim smak och unik charm.
En tillverkare av stoppade möbler erbjuder ett brett utbud av dem. Sortimentet inkluderar stolar, fåtöljer, puffar, soffor, bänkar som är skräddarsydda för dina behov. Stor matinspiration. En stor samling stolar som fungerar i köket, matsalen eller vardagsrummet. Tillverkarens möbler har hittats i många pubar, restauranger och hotell över hela landet, där de fungerar bra och tjänar kundernas bekvämlighet och komfort. Ofta användes möbler i en TV-studio eller i serier.

Billiga möbler online med Selly Home

Moderna möbler kännetecknas av hög kvalitet och hållbarhet. Även den mest krävande kunden kommer att hitta sig en intressant modell i skandinavisk stil, i stil med glamour eller chesterfield-stil, för att inte nämna klassikerna. Många intressanta koncept, därför uppmuntrar vi alla köpare att titta på vår katalog. Det finns klassiska förslag i den, som är inbyggda i traditionella designkanoner. Bredvid dem har vi moderna möbler i en form som öppnar upp helt andra möjligheter. Exklusiva uppsättningar väntar kunder med speciella krav.

pixel