SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

NK Design

( antal produkter: 1 )

Industriell inredning- den senaste modetrend

Selly Home är en plats som skapades av kärlek till originella, enkla former och ovanliga lösningar. I vårt erbjudande finns det mycket mer än exceptionella, moderna möbler i industriell stil. Med våra möbler är det möjligt att förändra din lägenhet eller ditt kontor till ett otroligt vackert utrymme i industriell stil.

Industriell inredning - hållbara och solida möbler

VI kan säkerställa att de produkter vi erbjuder tillverkades av material av högsta kvalitet och med omsorg för varje, även den minsta detalj. Vi är ett ungt företag och utökar ständigt vårt sortiment med nya, unika bord, bänkar, byråar, hyllor, skåp, sittpuffar, skrivbord m.m. Vi erbjuder också iögonfallande tillägg som perfekt passar in i varje arrangemang i industriell stil.

Snyggt soffbord i industriell stil

Solid konstruktion, perfekt kombination av trä med metall och enkel men originell form... Allt detta orsakar att snygga soffbord i industriell stil har flera och flera anhängare. Sådana soffbord kommer att se bäst ut i minimalistiska, moderna arrangemang. På Selly Home finns det ett brett utbud av soffbord i olika former och dimensioner.

Billiga soffbord med modern design

Det som skiljer ut våra möbler är en originel, modern design. De kännetecknas också av bra material som har hög motståndkraft mot mekaniska skador.

pixel