SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Skandinavisk design möbler

( antal produkter: 3 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg

Garderobslösningar

En funktionell och rymlig garderob är grunden! Oavsett om detta möbel står i hallen, garderoben, vardagsrummet eller sovrummet, bör du ägna mer tid åt att välja det. Det är värt att uppmärksamma inte bara på dess dimensioner, utförande och dörrtyp. Det är mycket viktigt hur interiören planerades. Förutom det största utrymmet för att hänga kläder på barer, bör det finnas tillräckligt med hyllor, lådor och förvaringsutrymme för underkläder, mindre kläder och kanske till och med sängkläder eller skor. garderob med spegeldörrar i ditt rum är ett måste!

Modern designmöbler

Möbler skapas med passion och engagemang. Att ta hand om de minsta detaljerna gör att förslagen ser originella och eleganta ut. Genom ett genomtänkt färgval kommer de föreslagna produkterna att resultera i en fantastisk visuell effekt. Innovativa lösningar, hög kvalitet och moderna möbler ser ut för att skapa möjligheter som du kan förse hela huset med!

Ett brett erbjudande - sängmöbler?

Inredningsmöbler uppskattas av ett stort antal mottagare. Hjärtat i dem återspeglar köparnas största behov. Möblerad design, innovativ och praktisk, som kommer att pågå mycket länge i ditt hem. De enskilda blockens universalstorlekar gör att de enkelt kan passa in i ett användbart utrymme, samtidigt som de dekorativa ytorna ökar. Speciella funktioner inkluderar eleganta och moderna sovrumsmöbler. Huvuddelen av erbjudandet innehåller ljusa färgförslag som passar perfekt med modern design. Moderna byrå, bäddsoffa eller smalt sängbord gör att du kan skapa en drömhändelse som kommer att glädja gästerna och garantera oss enastående komfort och tillfredsställelse genom åren!

pixel