SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Madrass 120x200

( antal produkter: 3 )
Hårdhet

Madrass 120x200 - vilken att välja?

För att ge vår kropp den bästa regenerationen under sömnen måste vi noga välja madrassen - så att den bäst passar våra individuella behov. Den mest lämpliga madrassen i denna kategori är madrass 120x200. Det är en av de mest populära enstaka madrasserna. Det är det perfekta valet när vi till exempel flyttar in i en studiolägenhet eller om vi behöver en madrass för en separat säng.

Madrassens storlek påverkar inte sömnkvaliteten utan snarare dess fasthet. En korrekt utvald madrass anpassar sig efter krökningen i nacken och ryggen. Madrassens längd i förhållande till användarens höjd är också viktig. Många tror att skillnaden mellan konsumentens höjd och madrassens längd bör vara 20 cm.

 

Madrass 120x200 - sov hälsosamt och bekvämt

Många konsumenter tror fortfarande att hårda madrasser är det hälsosammaste för oss. Tidigare gjordes madrasser huvudsakligen av bonnellfjädrar och speciella kokosfibrer. Vid den tiden trodde man att madrassens hållbarhet bevisar dess kvalitet. Det är dock sant att en modell som är för hård inte kommer att anpassa sig till ryggraden. Till och med kan situationen vara tvärtom - ryggraden ska anpassa sig till madrassen. En sådan ställning tillåter inte våra muskler att slappna av. Den hårda madrassen kan till och med trycka på blodkärlen. En sådan modell kommer att vara extremt ohälsosam för äldre, som kommer att tvingas spendera mycket tid i sängen på grund av sina sjukdomar. Så kanske kommer du att bestämma dig för en mjuk madrass 120x200?

 

Madrass 120x200 hård och mjuk - vilket är bättre?

Den bästa madrassen 120x200 får inte vara för mjuk. Hög mjukhet kan få ryggen att böjas för mycket, vilket i sin tur påverkar andningsorganen negativt. Så hur väljer man rätt madrass 120x200? Låt oss börja med att madrasser är indelade i 3 hårdhetskategorier - från H2 till H4, för att göra det så enkelt som möjligt för köpare att urskilja hårdhetsgraden. För personer som väger mer än 80 kg rekommenderas produkter med H3-märkning och för mindre- H2. Hårda madrasser rekommenderas vanligtvis för personer som är allvarligt överviktiga. De mest valda modellerna är fjäder. Skummadrasser är emellertid också populära. Välj vist. Satsa på en madrass 120x200 och njut av nöjet längre.

 

pixel