SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Madrass 160x200

( antal produkter: 11 )
Hårdhet
Sovplats [cm]
Filter: färg
Pris
-

Madrass 160x200

En madrass 160x200 är avsedd för alla som värdesätter högsta sovkomfort. Den tillverkades i enlighet med innovativa tekniska lösningar. En madrass 160x200 främjar regenerering av kroppen under sömnen, till exempel efter en mycket hård dags arbete. Följaktligen vaknar en person på morgonen utvilad. En 160x200 madrass är en mycket praktisk produkt - du kan flytta den fritt om du vill använda den i ett annat rum.

 

Madrass 160x200 - konstruktion

Madrassen på 160x200 är utformad så att den effektivt avlastar vissa delar av ryggraden under sömnen. Det rekommenderas av erfarna specialister. På så sätt kan du bli av med all smärta i samband med ryggradsfunktion.

En madrass 160x200 har ett avtagbart hölje. Tack vare det kan användaren bestämma vilken hårdhetsgrad som är optimal för honom. Det är väldigt enkelt att ändra madrassens hårdhet. Allt du behöver göra är att vända madrassen eller bara ta av hölje och vrida madrassen till andra sidan. Den som inte har utfört denna aktivitet tidigare kommer säkert att hantera den.

 

Madrass 160x200 - det finns inget bättre

Madrassen 160x200 mindrar smärta i rygg och nacke och ökar också komforten med en mjuk madrass. Dessutom är denna produkt helt luktfri, irriterar inte huden och gör sömn ett nöje.

Varje madrass 160x200 kan ha ett korrekt valt hölje som gör att du kan avgå från de traditionella lakan. Det har antibakteriella egenskaper och tar perfekt bort överflödig fukt från kroppsytan. Dessutom kan hölje enkelt tvättas i tvättmaskinen. Tack vare detta finns det inga problem med att upprätthålla renhet och hygien i sängen.

 

En madrass 160x200 är bekväm att använda

Det stora utrymmet på 160x200 madrassen gör att du kan känna dig väldigt bekväm. Om bara platsen hemma eller i lägenheten tillåter oss, kommer bredden på madrassen 160x200 att vara ett utmärkt val och kommer att tjäna oss under många år för att ge ett utmärkt stöd under sömnen.

En madrass 160x200 är en utmärkt lösning för människor som kämpar med skelettproblem, mekaniska skador, liksom för alla aktiva människor som värdesätter full muskelavlastning och regenerering.

pixel