SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Madrass 180x200

( antal produkter: 8 )
Bredd [cm]
Hårdhet
Sovplats [cm]
Filter: färg
Pris
-

Madrass 180x200 - nöje och komfort

Om vi har problem med en fridfulla sömn bör vi analysera de aspekter som möjliggör en god vila. Vi måste överväga om sömnbristen orsakas av en dålig dag på jobbet eller kanske har vi andra personliga problem. Oavsett anledningen är en onekligen viktig aspekt att säkerställa komfort i sängen först och främst.

En bekväm ställning när du sover är nyckeln till att slappna av alla muskler och leder. Och viktigast av allt garanterar det helt avslappnande ryggraden, som bär all vikt. En obekväm, för hård eller för mjuk säng kan vara en viktig orsak till trötthet. Du bör därför ta hand om en bred säng. En madrass 180x200 är då en idealisk lösning. Tack vare skumlagret ger dig madrassen 180x200 rörelsefrihet och punktstöd. Skummet lugnar rygg- och nacksmärta. Dessutom förbättrar det blodcirkulationen.
Madrass 180x200 för de mest krävande människorna

För personer med rastlös sömn, som upptar flera positioner på en natt (embryonala, på sidan, på magen, med lockiga ben, på ryggen eller annat) kommer en madrass 180x200 med fjädrar att vara den mest effektiva lösningen. Utan tvekan kommer det att se bra ut i alla sovrum, oavsett om vi placerar det i en trä- eller stoppad ram eller bara på ett stativ. Denna modell kommer att tillfredsställa de mest krävande människorna. Det är också en perfekt lösning för äktenskapssovrum.

 

Madrass 180x200 - perfekt för unga föräldrar

Madrassen 180x200 är en bra lösning för unga föräldrar som ofta sover med sina små. Barn fidgar ofta på natten, blir rastlösa, sprider armarna etc. Men på en så bred madrass kommer föräldrar fortfarande att hitta gott om plats att sova för sig själva. Detta är mycket viktigt, särskilt när vi vet hur mycket barn älskar att skjuta benen medan de sover. En madrass 180x200 ger ett tillräckligt stort utrymme för att kunna sova bra och få positiv energi för nästa dag.

 

Madrass 180x200 - en universell bredd

Bredden 180 cm är inte ett problem när det gäller att välja rätt lakan, som finns i de flesta möbelaffärer. Flexibla material sträcker sig perfekta på madrassen och ger ett bra skydd mot smuts. En madrass 180x200 kommer säkert att tjäna dig de närmaste åren.

pixel