SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Mjuk madrass

( antal produkter: 5 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Hårdhet
Sovplats [cm]
Pris
-

En mjuk madrass

En madrass med en hårdhetsgrad markerad med symbolen H2 är en mjuk typ av madrass. Den är designad för personer som väger upp till 70 kg och för dem som gillar mjuka madrasser. Den kommer också att fungera bra i en barnsäng.

Bland våra modeller kan man hitta mjuka madrasser gjord av både polyuretan och termoelastiskt skum. De är tryckkänsliga och formar efter din kroppsform. Dessutom är de mer allergivänligare än de flesta madrasser eftersom de inte drar till sig damm och låter inte bakterier växa heller.

 

Vad är en mjuk madrass gjord av?

Den mjuka madrassen är gjord av ett mjukt skum som passar perfekt till kroppen. Korrugerat skum ökar livslängden för ytan på vilken det ligger och förhindrar därför överanvändning. Överdragets tyg har mikroporer som ger bättre ventilation av madrassen, vilket skapar lämplig sömnkomfort.

 

Mjuk madrass för barn

En mjuk madrass för en babysäng bör vara korrekt certifierad. Det är viktigt att den mjuka madrassens kanter passar till väggen eller spjälsängen och att den har försiktigt färdiga kanter. När det gäller fyllningen rekommenderas latex och skum med en hög motståndskraft, vilket garanterar ditt barn en god natts sömn. En mjuk madrass måste vara luftgenomsläpplig och måste ha en insats som underlättar avdunstning av fukt. Madrassöverdraget ska ha antibakteriella, svampdödande och antiallergiska egenskaper.

Kan jag lägga en mjuk madrass på golvet och sova så här?

Det är bättre att inte göra det. Den mjuka madrassen, som inte är ventilerad från botten, transporterar bort fukt och blir en grogrund för bakterier och svampar. Men om vi behöver lägga en mjuk madrass på golvet, låt oss sätta en ram med fjäderlameller - detta kommer att säkerställa en miniluftscirkulation och förbättra madrassens elasticitet.

 

Kan en mjuk madrass tvättas?

Nej, en mjuk madrass kan bara rengöras "torr", dvs med en borste eller en fuktig trasa. Situationen är lättare när den mjuka madrassen har ett avtagbart lock. I detta fall bör du följa instruktionerna på etiketten(låt den kemtvättas, tvättas för hand eller i en tvättmaskin). Det är bäst att inte låta madrassen smutsas genom att använda skyddsmattor eller tunna madrasser (tvättbara).

 

För mjuk madrass

På en alltför mjuk madrass, vars hårdhetsgrad inte har valts korrekt, böjer ryggraden onaturligt och mellanrummen mellan ryggkotorna komprimeras på ena sidan. Sedan kan de inte regenerera sig efter en hel dags belastning, vilket kan bidra till smärtutvecklingen.

pixel