2020-06-18

Skjutdörrsgarderob i sovrummet - hur väljer man den perfekta?

 

Skjutdörrsgarderob är den perfekta lösningen för sovrummet. Det sparar utrymme somtraditionellt öppnade dörrar tar. Av denna anledning kan en skjutgarderob placeras nära sängen och man behöver inte oroa sig för bristen på utrymme. Ett stort urval av material från vilket garderober är tillverkade, orsakar att alla kommer att hitta någonting för sig själva. Trä, rotting, spegelglas m.f. - det finns så många möjligheter att ibland kan det vara svårt att fatta beslut.

Skjutdörrar med spegel - modern stil

Ett sådant val är definitivt ett bekvämt sätt att lagra kläder. Garderob med spegel och skjutdörrar kan stå i hallen, sovrummet eller vardagsrummet. Priserna varierar avsevärt. Skjutgarderober kan köpas i olika varianter, olika utföranden och tillverkade av olika material. Nedan finns intressanta lösningar såväl som för- och nackdelarna med denna typ av garderober med stor spegel.

Garderob med spegel har skenor eller ett annat system som behövs för att flytta dörren. Dörren får inte vara för tung så att den inte skadas när den öppnas. En av varianterna av denna typ av garderober är en skjutgarderob med spegel. En sådan spegel förstorar visuellt interiören. Om du har begränsat utrymme i sovrummet kolla in vår LUMI garderob.

För- och nackdelar – skjutdörrsgarderob

I början nämnde vi de flesta fördelarna med en skjutdörr garderob. De möjliggör maximal användning av utrymme. Dessutom kan garderober med spegel optiskt förstora interiören. Det är en praktisk och funktionell lösning.

Skjutdörrar kan tyvärr också ha nackdelar. Dåligt tillverkade eller installerade skenor kan leda till problem med att öppna skåpet. Problemet med garderob skjutdörr med två vingar är att två personer inte kan använda garderoben samtidigt, eftersom vingarna överlappar varandra ofta. Om detta är ett problem för en bör man överväga att köpa en garderob med gångjärnsdörrar, så länge man har tillräckligt med utrymme.

Garderob med spegeldörrar är ofta en bekväm och praktisk lösning . Garderob SARA är vårt billigare erbjudande, som lockar inte bara med priset utan också med utseendet och funktionaliteten.

Skjutdörrsgarderob - perfekta fronter

Skjutdörrar kan visuellt förstora, minska eller utöka utrymmet. I små hallar är dörrar tillverkade av faner eller träspalter den bästa lösningen. Glas, speglar eller lackerade paneler är också mycket populära, för tack vare dem ser hallen rymligare ut. Fototapeter kan utgöra en intressant lösning som skapar en illusion av utrymmet och leder också uppmärksamheten från de delar av rummet som man anser vara mindre attraktiva. Det är värt att välja mönster i milda färger som inte överväldigar rummet.

Garderob med skjutdörrar är en praktisk lösning som fungerar bra i hallar, små sovrum och andra rum där man inte har tillräckligt med utrymme. Skjutdörrsgarderoben är bekväm, enkelt att rengöra och alla nödvändiga kläder finns alltid tillgängliga. Kolla vilken modell som är bäst för din familj!

 
Visa fler inlägg från Juni 2020
Dela din kommentar med andra
pixel