SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Barn möbler - Eden

( antal produkter: 3 )
Sida
Bredd [cm]
Djup [cm]
Sovplats [cm]
Filter: färg

Barn gutt og jente - Komplett barnrum

Eden är en mycket stor samling barnmöbler, rik på modulära element som du kan kombinera med varandra i en uppsättning. Tack vare detta passar moderna tecken perfekt i barnets rum - du begränsar bara utrymme. Eden-samlingen är mycket funktionell - full av gömställen, lådor - tack vare vilken du enkelt kan utrusta ett litet rum. Möblerna matchar både flickans och pojkens inre och allt tack vare de ansträngningar som du kan välja med ditt barn. Du kan använda violett, rosa, vit, grå, svart eller blå. Kroppen i vit ser väldigt elegant ut i en duett med var och en av dessa färger.

Barnrum 7 år / ungdom med EDEN-samling

Charmen i Eden-uppsättningen består också av det faktum att universella, enkla element i modern stil kommer att vara perfekta både inom ett litet 7-årigt barn och i ungdomens inre av en ung person. På vår barns interiörblogg hittar du gott om råd om hur du ordnar det perfekta hörnet för ett barn. En gång en populär utgångs eller bäddsoffa barnrums barnrum - en säng / soffa med en vikad sovyta går till väggen - idag lägger vi på praktiska våningssängar med en stor madrass som gör att barnet inte längre kan "växa upp" från möbler. Billiga Barnmöbler Eden - Kolla!

Om du kan välja rätt möbler med en enkel form, ta hand om rätt humör och bygga en atmosfär som gör att du kan skapa en mysig inredning. Här hittar du till exempel ljus för barnrum. Det finns otaliga lösningar! Den universella stilen på möblerna kommer att göra det "uppfriskande" och att ändra inredningsstil under åren kommer inte vara svårt. Köpet av billiga barnrumsinredning gör att du kan göra en underbar omvandling av inredningen på bara några minuter.

Inspiration barnrum - smart förvaring EDEN

Låt oss se till att allt i barnets rum har sin egen specifika plats, vilket hjälper barnet att komma ihåg var de ska sätta sina leksaker och var att beställa dem. Rummet bör också ha separata zoner för roligt, lärande och rekreation, vilket förhindrar bildandet av kaos i inredningen. Vi kan enkelt uppnå detta genom att använda lådor, skåp som EDEN-systemet garanterar i våningssängar och hyllor. Design barnrummet kommer inte att förlora sin charm när alla artiklar är på rätt plats. Om vi ​​vill att barnet ska ta hand om ordningen i rummet måste vi göra det så enkelt som möjligt. Alla hyllor och stuvningsområden bör vara inom räckhåll för barnets händer så att han kan använda dem fritt. På de övre hyllorna kan vi emellertid ta emot mindre begagnade leksaker eller spel som vi lägger tillbaka på plats.

Barnrumsinredning där du hittar allt!

EDEN-systemet är den största samlingen av möbler som finns på Selly Home. Genom att använda EDEN-element kan du enkelt skapa ett fullt utrustat barnrum. Eden innehåller både enkelsängar och våningssängar. I EDEN-serien hittar du också en rymlig garderob, smarta hyllor, ett skrivbord med en funktionell förlängning.

 

pixel