SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Hörngarderober - Barngarderob

( antal produkter: 2 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg

Hörngarderob - erbjuda SH

I varje hem behöver du en funktionell garderob, där kläder, tillbehör och andra föremål lätt kan hittas. Utrustad med hängare, hyllor och till och med praktiska lådor, kommer det att hålla ditt hem i ordning och lagra dina kläder ordentligt. Det rätt valda garderobsystem är nyckeln till beställning i ett barns rum.

Hörn garderob för barnets rum

Traditionella garderober är vanligtvis möbler av stor storlek, varför det är svårt att placera dem i små, ouppbyggda och underdimensionerade rum. Lyckligtvis löser hörnskåpen problemet med små lägenheter. De är lätta att integrera i små interiörer, tar inte upp för mycket utrymme, och samtidigt är extremt rymliga, liksom traditionella fristående garderober. Hörnskåp som erbjuds i vår webbutik är moderna och extremt funktionella möbler, som passar perfekt in i olika typer och storlekar av interiörer, även de som är svåra att arrangera. De hörnskåp som finns i vårt sortiment är gjorda av solida material av hög kvalitet, vilket garanterar långvarig och problemfri användning av dem. De är utrustade med praktiska hängare och funktionella hyllor, vilket väsentligt underlättar förvaring av ytterkläder, kläder, samt tillbehör eller personliga föremål.

Pax garderob hörn bara med oss!

De hörnskåp vi erbjuder är utrustade med en bekväm dörr, vilket ger enkel åtkomst till möblerna och det är lätt att använda. Några av garderobsmodellerna i vårt erbjudande är utrustade med skjutdörrar monterade på aluminiumskenor och vagnar på lager som garanterar maximal komfort och bekvämlighet med att använda denna typ av möbler. Vi inbjuder dig hjärtligt att bekanta dig med vårt brett utbud av extremt funktionella och eleganta hörnskåp. Sortimentet i vår butik innehåller de mest fashionabla och mest eftertraktade modellerna. Vi erbjuder hörn garderober i olika färger och storlekar. Tack vare detta är det väldigt enkelt att justera dem till storleken på rummet som ska förses med garderoben, liksom till de resterande möblernas färger i den.

pixel