SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Skohylla, skoförvaring och skoställ

( antal produkter: 2 )
Bredd [cm]

Vilken typ av skoställ att välja?

Letar du efter en praktisk liten skohylla för din hall eller garderob? Praktiskt att använda Ardon skohylla skiljer sig ut inte bara med sin unika form, utan också med användning av de bästa materialen. Två rymliga skohyllor rymmer alla dina favoritpar och en bekväm mjuk sits gör det lättare att ta på skor, inte bara för barn och äldre. Utmärkt förvaring.

Liten hall inspiration - Funktionella skohyllor!

Skohylla med bänk är en mycket praktisk uppsättning. Det ger dig friheten att bära skor. Skohylla bänk att vara bra för barn. Bekväm sits som du kan sitta och säkert klä i skor. Organiser din tid med en enkel lösning - köp ett skohylla! Vägghängd skohylla - kolla in Selly Home-erbjudandet!

Billig skohylla - korridorutrustning

Skoställ metall måste också passa in i hallen så att det inte stör den rumsliga ordningen. Skåp eller hyllor i ljusa färger som är ljusare fungerar bäst. Men allt beror på andra möbler - skåpet ska passa både garderob och tillbehör. Smart skoförvaring hjälper till att hålla renheten i hallen. Skohylla hall - Hitta den perfekta modellen med Selly Home!

Velg det perfekte skohylla vägghängd

Valget av et bestemt skoskåp avhenger av størrelsen på hallen og den ledige plassen. Den smal skohylla fungerar bäst i små områder, der den passer perfekt og sparar mycket plats. Beroende av dine behov. Det høga skoskåpet är idéell för familier.

pixel