SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Kollektion Basic

( antal produkter: 3 )
Bredd [cm]
Filter: färg

Vardagsrumsmöbler Basic

Enkelheten kan vara en stor fördel och minimalism är den senaste trenden inom inredning. Därför skapades moderna möbler Basic- tack vare dem kan ditt vardagsrum se modernt och unikt ut! BASIC vardagsrumsmöbler med de mest moderna lösningarna och intressanta färger väckar uppmärksamhet till och med av dem mest krävande kunder.


Serien Basic för vardagsrum är en ensatående uppsättning som finns i vårt erbjudande. Tack vare användningen av material av högsta kvalitet och de senaste teknikerna är detta en utmärkt idé för ett modernt och stilfullt arrangemang. Dessa vardagsrumsmöbler ska ändra ett inte så unikt vardagsrum till ett extremt modernt och spännande arrangemang. En enkel form fungerar underbart.


Billiga möbler för vardagsrum Basic kommer att förändra ditt vardagsrum för det bättre. Denna ovanliga serie innehåller flera eleganta möbler som passar till många olika arrangemang. Det visar sig att varm imitation av trä passar perfekt med grafitgrå, vilket skapar en fantastisk färgkombination. Förutom den intressanta formen och uppmärksamheten på detaljer, kännetecknas de också av hållbarhet, styrka och soliditet, därför kommer de att se fantastiska ut i många år. Serien BASIC rekommenderas för moderna interiörer!

 

 

pixel