2020-03-05

Fem steg till ett perfekt hemmakontor

 

 

Steg 1: Välj korrekt bord eller skrivbord

Grunden för ett hemmakontor är ett korrekt valt och bekvämt skrivbord eller bord. Att välja rätt skrivbord är väldigt betydelsefullt eftersom det har en positiv inverkan inte bara på den arbetarens kropp, utan framför allt på arbetets komfort och därmed dess effektivitet. Därför bör skrivbordet vara både funktionellt och ergonomiskt. Båda funktionerna är lika viktiga i detta fall, eftersom den höga funktionaliteten gör att möblerna kan anpassas till alla typer av kontorsarbete och ergonomi - att de kommer att vara lätta att använda, lätta, säkra och hållas i en intressant stil. Det är värt att komma ihåg att kontorbordets mått bör anpassas både till höjden på den person som arbetar på det och till typen av arbete som utförs.

Kolla!

Steg 2: Överväg en hylla eller två för dokument i pappersform

Även om många dokument är i elektronisk form föredrar många traditionella versioner. En viktig faktor är rätt plats för anteckningar eller nyckeldokument, särskilt på hemmakontoret, så att köpa en praktisk hylla är ett bra alternativ. Beroende på dekor är det enkelt att montera ett sådant skåp på skrivbordet. Kom ihåg! När du beslutar om pappersdokumentation, se till att dokumenthyllan har minst en låda som går att låsa.
I vårt butikserbjudande hittar du billiga hyllor som passar perfekt in i ditt hemmakontors arrangemang - kolla in det!

Steg 3: Hitta en bekväm stol

Att arbeta hemifrån är ett mycket praktiskt alternativ, men på grund av att vi tillbringar flera timmar om dagen sittandes, bör kontorsstolar eller fåtöljer inte bara vara eleganta utan framför allt bekväma. Erbjudandet av kontorsstolar och fåtöljer inkluderar modeller för att arbeta vid ett skrivbord eller en dator samt konferensstolar. En bekväm skrivbordsstol ska vara mobil - så det är bäst att välja en svängbar kontorsstol med hjul. För konferensrummet kan du välja både stolar på hjul och utan. Oavsett arbetsplatsen kan fel förhållanden vara mycket dåliga för din rygg.
 
Vi inbjuder dig att ta del av vårt erbjudande av billiga kontorsstolar!

Steg 4: Ta hand om dina ögon

Belysning är ett element som många glömmer när de dekorerar hemmakontoret. Bordslampor är den populäraste typen av belysning. De är bekväma, praktiska och fokuserar ljusbandet på den plats där vi behöver det mest för tillfället, dvs på en bok eller papper. I vår butik har vi billiga lampor som är lätta och bärbara så att vi kan flytta och anpassa dem efter behov. När rummet är välisolerat räcker en liten LED-lampa. Men om rummet är mörkt bör det vara upplyst. Visste du att den berömda psykologen Elton Mayo redan i början av 1930-talet upptäckte att belysning har en betydande inverkan på arbetarnas effektivitet?

Steg 5: Tänk på rasterna

Som vi alla vet kan kontorsarbete bli tröttsamt - det perfekta sättet att koppla av under en paus är att köpa en praktisk soffa eller bekväm fåtölj. Du måste också hitta tid att vila under arbetet. När du lämnar skrivbordet ett ögonblick, stänger ögonen och slappnar av så kommer din hjärna definitivt att återhämta sig så att du kan arbeta igen med högsta hastighet. Tveka inte och unna dig själv ett ögonblick av avkoppling - du hittar bra erbjudanden på soffor och fåtöljer i vår butik!

 
Visa fler inlägg från Mars 2020
Dela din kommentar med andra
pixel