SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Belysning design

( antal produkter: 14 )
Bredd
Diameter
Filter: färg
Pris
-

Hur man väljer rätt Belysning hall?

Hallbelysning beror på många faktorer, oavsett om det är ett litet rum eller en lång korridor, där vi på väggarna till exempel kan hänga lampetter – små lampetter som belyser våra tavlor eller annan konst. Vi erbjuder dig en modern hallampa som perfekt belyser spegeln, liksom andra väggdekorationer. Sconces kommer att lysa upp långa och smala korridorer. Du kan också satsa på belysning med en rörelsessensor som slås på när rörelse upptäcks, t.ex. när vi står upp på natten och går ner i hallen till köket för att dricka lite vatten. Om du har en lång korridor eller trappa i ditt hem, kom ihåg extra brytare som gör att du kan slå på och stänga av ljuset från olika platser, till exempel längst ner och uppför trappan eller i början och slutet av hallen.

Lampor hall inspiration

Belysning design - Lampor för hall och korridor bör justeras så att de är så funktionella och klimatiska som möjligt samtidigt. Moderna plafonder, klassiska vägglampor eller platta taklampor kommer att vara bra i denna roll, vilket skapar en mysig atmosfär i hallen tack vare varmt ljus.

Hallbelysning inspiration

Lampor hall och korridoren bör justeras så att de är så funktionella och klimatiska som möjligt samtidigt. Moderna plafonder, klassiska vägglampor eller platta taklampor kommer att vara bra i denna roll, vilket skapar en mysig atmosfär i hallen tack vare varmt ljus.

Lampor på nätet

För att möta våra kunders förväntningar gör vi allt för att se till att de hall- och korridorlampor vi föreslår är produkter från de bästa tillverkarna och material av högsta kvalitet. Den robusta designen garanterar säker och tillfredsställande användning under många långa år.

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel