SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Spotter

( antal produkter: 10 )
Bredd [cm]
Filter: färg
Pris
-

Spotlight lampa - överraska dig själv

Först var det - en taklampa ... Normalt efter att vi flyttat till en ny lägenhet behöver vi en taklampa i varje rum. Det är viktigt att ge grundläggande ljusstyrka. Sedan står en lampa vid soffan och en bordslampa på byrån. Slutligen dekorativ belysning som ger rummen eleganta accenter.
Armaturer sensationella i taket i både moderna och traditionella rum. De betonar vikten av belysning för att skapa utrymme. Genom att välja lämpliga armaturer och ljuskällor får vi en stämning att tillbringa en lugn tid i ett upplyst rum eller få ett stimulerande ljus.

Spottar i tak

Genom att använda rörliga armaturer med lämplig ljuskälla, understryker vi vikten på det upplysta föremålet, som kan vara en bild, en skulptur, en arbetsplats ... Genom att använda armaturer tillsammans med en vidvinkelljuskälla får vi en fullständig rumsbelysning på ett litet avstånd från armaturen.

Spot lampa till ditt hem

Armaturerna finns i många typer och möjliggör ett lämpligt belysningsarrangemang. Runda, fyrkantiga, rörliga, fasta och ytmonterade beslag finns tillgängliga.
De produkter vi erbjuder kommer säkert att tillfredsställa din smak med kvalitet och tillförlitlighet.

pixel