SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Design Taklampor

( antal produkter: 3 )
Filter: färg

Takbelysning - för korridoren

Att organisera hallbelysningen kan ibland locka oss med möjligheten att välja den billigaste och enklaste armaturen i plafond. Vi tror att då att ingen spenderar mycket tid i hallen, så i den enorma mängden utgifter som är relaterade till att ordna en lägenhet verkar denna avvikelse från stilen i de återstående rummen vara motiverad. Sådana kriterier för val av belysning för hallen återspeglas emellertid, i nackdelen med presentationen av lägenheten, därför är det värt att välja takplafond för att ta hänsyn till lägenheten som helhet.

Takplafond led

Det viktigaste är att säkerställa att plafonderna till hallen matchar resten av lägenheten och husbelysningen. Att shoppa i vår butik med belysning betyder lyckligtvis att vi kan avsätta riktigt rimliga pengar för detta. Våra takplafonder för hallen kännetecknas av hög kvalitet, solidt utförande och oklanderlig stil. Som vi upprepade gånger har betonat förtjänar också din hall elegant belysning och taklampor, som är vackra och omedelbart ger lägenheten rätt stil. Det är verkligen värt att välja en ram som dessutom förskönar hallen. Vi rekommenderar också speciellt rektangulära takplattor lämpliga för interiörer med en modernare karaktär.

Taklampe plafond kolla!

Plafond används alltmer i privata hem och offentliga anläggningar, som köpcentra, butiker och kontor. Plafonds är också idealiska på platser där det finns ökad luftfuktighet, det vill säga i toaletter, badrum eller simbassänger. Enkel montering och användarvänlighet innebär att för närvarande väljs plafonds mycket oftare än vanliga ljuskrona och lampor. Oavsett om vi väljer klassiska eller moderna plafonds kommer valet alltid att vara en praktisk lösning i alla inredningar. Vår butik erbjuder originella plafonds som kan monteras både på taket och på väggarna. De kan vara både huvudkällan till ljus och dekorativt ljus. Innovativa mönster kommer att göra våra tak perfekt för alla inredningar och rum.

Lampspecialisten Selly home

Taklampor i klassisk / antik stil gör att du kan integrera detta i ditt hem med en speciell charm. Samtidigt har syftet med lampor i antik stil inga gränser. Oavsett om det är i vardagsrummet, sovrummet, matsalen eller som ett attraktivt element vid ingången, dessa taklampor i klassisk eller antik stil finns i många design som i form av stil och design uppfyller alla önskemål.
Rena former smälter in i den antika stilen och lekfull design med ett klassiskt utseende. Taklampor i antik stil kan användas i både höga och låga rum. I små rum är taklampor i antik stil monterade i en elegant platt design charmiga och ger en sublim atmosfär.

Denna sida använder kakor för att tillhandahålla sina tjänster i enlighet med Cookies Usage Policy. Du kan bestämma villkoren för lagring eller åtkomst till kakor i din webbläsare
Close
pixel