SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Minimalism

( antal produkter: 35 )
Sida
Bredd [cm]
Diameter [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Minimalistiska möbler - minimalism inredning

I tider med stress, när människor lever på språng och strävar efter att uppleva lycka genom att omge sig själva med materiella saker, är det värt att ta hand om ett harmoniskt arrangemang av interiören. Observera att våra vanor ofta leder till mättnad, trötthet och oreda i hemmen vi bor i. Vad är minimalism? Hjälpen för att undvika en sådan situation och samtidigt hitta en plats att vila och lugna sinnena. Syftet med detta koncept är interiören, tack vare vilken husboeren kan uppnå balans och lugna sig. Enkelhet, minimalism, funktionalitet och stil så nära naturen som möjligt är interiörens viktigaste funktioner i japansk stil. På internet hittar du många minimalism blogg - men hos oss har du all information på ett ställe. Kondenserad kunskap om den minimalistiska interiören - voila! Vi inbjuder dig att läsa.

Minimalistiskt hem på elfte århundradet

Japansk stil är ett liv utan oreda, vilket bidrar till en känsla av balans, ordning och kärlek till naturen. I interiörer som är inredda i denna stil visas glas och fönsterväggar. Denna behandling öppnar ofta huset för den omgivande naturen. De yttre och inre utrymmena blandas, vilket skapar en spektakulär helhet. Dessutom låter denna lösning släppa in så mycket naturligt ljus som möjligt, vilket är en energikälla, påverkar välbefinnandet och uppfattningen av färger, former och strukturer.

Hur föddes han minimalistisk inredning?

Japansk estetik har sitt ursprung för hundratals år sedan. Det skapades av buddhistiska zen-munkar. De arrangerade minimalistiska rum, kallade shoins, för läsning och meditation. Enkelheten i dessa interiörer gränsades av askese - allt som distraherade uppmärksamheten togs bort och antalet möbler minskades till ett minimum. Med tiden blev den fridfulla shoin en inspiration och en modell för inredning av bostadsinredning.

Minimalistisk garderob och mycket mer

I denna riktning bör vi inte ta på dekorationer i traditionell mening. Detaljerna är strukturen för material - tygväv, trä, texturer, växter, naturligt ljus, skuggor, färg och utformningen av konstgjord ljus. Vi bör fästa stor vikt vid valet av efterbehandlingsmaterial som kommer att fylla utrymmet, arkitektoniskt definierat av oss. Skandinavisk inredning minimalism, till skillnad från utseenden, skiljer sig knappast från japanska. De bygger på samma färger och former. I ett nötskal ligger skillnaden i mängden föremål i hemmet - japansk minimalism är mer rå, ekonomisk. En plats som förändras naturligt, till exempel under påverkan av ljus, som landskap som förändras i resor, stimulerar hjärnan att utvecklas.

pixel