SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Tillbehör

( antal produkter: 63 )
Sida
Bredd [cm]
Djup [cm]
Hårdhet
Sovplats [cm]
Filter: färg
Pris
-

Dekoration inredning

Dekorativa artiklar, snygga tillbehör för hemmet - Selly Home är en webbutik med artiklar för inredning i skandinavisk stil, men också i en rustik, boho, modern och vintage stil.
Det är en butik som hjälper alla att förtrolla sitt hem med vakra möbler och interiör. På en plats där trevlig tid tillbringas.

Inredningsdetaljer i Selly Home 

Den skandinaviska stil har stulit våra hjärtan. Vi beundrar den för enkelhet, naturliga material, färger på tillbehör i vitt, svart och grå nyanser. Möbler tillverkade av naturlig trä och korg, med respekt för naturen. Men vi begränsar oss inte till den allmäna trenden från norr, för vi älskar att blanda, stilar.
Vi erbjuder unika dekorativa föremål som har fängslad oss ​​med sin skönhet. Möbler, textilier och tillbehör i skandinavisk stil, men också heminredning i stil med boho, vintage, rustik eller klassisk, som franska glas La Rochere, som kan förändra miljön till ett unikt utrymme. Originalföremål, ofta handgjorda, alltid noggrant utvalda.

Interior design inspiration

Vi väljer produkter som har en tidlös skönhet och som alltid ser bra ut, men vi letar också efter nya produkter som kan uppdatera det "gamla" interiöret och ge dem en ny dimension.
Vi älskar att omge oss med vackra föremål, dekorationer och vi vill dela vår kunskap om inredning med dig. Vårt arbete är vår passion. Vi väljer inredningsprodukter som vi erbjuder med största omsorg för att bli en källa till glädje och tjäna dig så länge som möjligt.

pixel