SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Etnisk

( antal produkter: 1 )

Etnisk inredning - hur ser det ut?

Hur skapar man etniskt klimat på ett enkelt sätt? Orientaliska mönster, rått, mörkt trä och originaltillbehör som berättar en historia - interiör i etnisk stil är en riktig resa ut i världen. Letar du efter möbler i varje stil? Då har du kommit till rätt plats - hos oss hittar du full utrustning som gör att du kan slutföra inredningen. Vi föreslår hur du ordnar inredningen i en unik etnisk stil.

Boho style

Interiörer i etnisk stil kännetecknas främst av närvaron av naturliga material och former, kompletterat med orientaliska tillbehör. Textilier - mönstrade mattor, tyger (ofta hängda på väggarna), persiska mönster, kuddar - spelar en viktig roll i denna stil. Etnisk stil inom inredning är också ett överflöd av tillbehör - olika figurer och dekorativa bilder. De unika souvenirerna från resor passar perfekt in i atmosfären i en sådan orientalisk interiör.

Boho chic inredning i ett nötskal

I interiörer med naturliga material kommer den etniska stilen att vara mycket enklare att skapa än i ljusa, moderna utrymmen. Etnisk stil gillar naturen! Möblerna i denna stil är utmärkta för råa trätillägg. I sin naturliga form - oregelbundet format trä, utan polerade kanter - för oss närmare den naturliga världen. I interiörer i etnisk stil kan du ofta se kombinationen av svart och trä. Mörkbruna möbler, koloniala möbler är välkomna - exotiska träslag (palisander, teak eller mahogny) eller mörkfärgad ek är perfekta för detta. Mörkt trä i orientaliska interiörer förekommer här oftare än ljust, blekt.

Boho chic online shop från Selly Home

Färger som är vanligast i etniska interiörer är jordens färger: bruna, beige, svarta, dämpade färger som röd och orange. Orientaliska färgkombinationer, baserade på inspiration från en specifik region i världen. Etnisk stil har många ansikten; om vi bestämmer oss för dess färgglada version - låt oss våga djärva, orientaliska mönster. Mycket ofta i sådana arrangemang i det orientaliska klimatet finns det en röd färg - kompletterad med persiska mattor, rödbrun poufor eller kuddar. Vi kan också välja dess mer dämpade sida: svart, vanligtvis i kombination med neutrala färger och trä. Vi kan optiskt förstora mörka rum med speglar, t.ex. i mörka träramar. Värmen i det etniska stilarrangemanget lägger till subtil belysning, till exempel i form av värmeljus och dekorativa ljus. Kom dock ihåg att för mycket är intefint - för många tillsatser skapar intryck av en röra i interiören. Bland de mörka färgerna och uttrycksfulla accenter i etnisk stil. För att vara mer synlig bör moderering bibehållas. För att upprätthålla stilistiska linjer inom inredning, låt oss hålla oss till den valda skuggan av trä och några få utvalda färger. Det är viktigt att välja den region som passar oss bäst och tillämpa element som är karakteristiska för det i inredningen. Låt oss försöka att inte blanda stilen i olika regioner - för många design och färger i en interiör kommer att orsaka kaos i rummet. Inredningen inspirerad av marockansk kultur med Marockos karaktäristiska färger kommer att vara helt annorlunda än interiören inspirerad av den östafrikanska kulturen med de släckta savannfärgerna. Etnisk stil har många ansikten, men ett gemensamt drag är användningen av motiv och mönster av exotiska kulturer i arrangemanget.

pixel