SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Vintage möbler online

( antal produkter: 11 )
Sida
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Vintageinredning av Selly Home

Inredningen i vintagestil visar att god design inte åldras. Tvärtom - det får värde över tid. Vintagestilen passar alla inredningar. Tidlösheten för väl utformade föremål garanterar att de aldrig kommer att gå ur modet.

Vintage soffbord - kolla hela samlingarna

Inredningen i vintagestil visar att god design inte åldras. Tvärtom - det får värde över tid. Vintagestilen passar alla inredningar. Tidlösheten för väl utformade föremål garanterar att de aldrig kommer att gå ur modet.
Kolla hela samlingen
Inredning i vintagestil har många anhängare. 50-, 60- och 70-talet är en bra tid för Svensk design. Vardagliga föremål från dessa år, som keramik, möbler eller belysning, kännetecknas av en spännande, modern design. Projekt med samtida föremål är extremt förfinade - intressant, funktionellt, enkelt och estetiskt. Dessa funktioner vittnar om deras tidlöshet, så viktigt när man arrangerar interiörer i vintagestil.
Om du är rädd att du efter införandet av vintagemöbler av misstag skapar effekten av gammal, omodern interiör – Invistera i en ny vintage soffa - i en intensiv, specifik färg som gör att rummet får nytt liv.

Och vad sägs om en ... vintage lampor?

Ett bra element som skapar vintageeffekt kan vara rätt lampa.
Vintage stil är ett bra recept för enheten i alla rum. Om du gillade införandet av dekorationer är det värt att ta ett steg längre genom att välja vintage möbler. Om du inte har gamla fåtöljer, stolar eller bord, gå bara till närmaste loppmarknad och köp något intressant för senare renovering. Det är ofta möjligt att jaga riktiga pärlor till ett symboliskt pris. En annan sak är att det är både billigt och miljövänligt att ordna en lägenhet på detta sätt. Till slut följer vi reglerna för återvinning och användning av nyligen slitna föremål.

Designmöbler - vintage stil

Enkla trästolar är möbler som passar perfekt till vintage-stilen. Låt oss berika dem med färgglad klädsel - det är en enkel procedur som kan ge nytt liv till gamla möbler. Detsamma gäller stolarna - om de har klädda säten, uppdatera dem med färgglada, mönstrade tyger, helst med geometriska mönster (cirklar, trianglar, rutor).

pixel