SELLY HOME AS Reviews with ekomi.se

Skriv till oss

Fält markerade med en stjärna (*) är obligatoriska

Lådsektion

( antal produkter: 6 )
Bredd [cm]
Djup [cm]
Filter: färg
Pris
-

Inredningstips vardagsrum

De nedre skåpen är basen för kökens förvaringsområde. Generellt sett är de djupare än de övre skåpen mer kapacitet och lättare att komma åt. Hur maximerar du deras kapacitet? Och hur kan du använda dem bekvämt varje dag? I det här fallet är den enklaste och senast den vanligaste lösningen - skåp med öppningsdörrar inte ett bra svar.

Behärska röran - låda organisation 

Med dörrar eller lådor? Svaret på denna fråga i samband med lägre skåp i köket kan bara vara ett. Lådor är inte bara en mer bekväm lösning, utan också mer praktisk. De kommer att tillåta maximalt att använda skåpet och underlätta det dagliga arbetet i köket.

Inredningsinspo

Lådor och mer exakt lådsystem är mycket mer praktiska. Alla som har använt dem i köket minst en gång kommer säkert att bekräfta det. Tack vare deras fulla förlängning kan vi enkelt nå alla föremål som är arrangerade i dem - även de som finns längst ner och på baksidan. Vi behöver inte längre - som för vanliga skåp, flytta och ta bort många produkter på jakt efter det vi behöver. Inga fler dykning, böjning eller knä. Vi har hela innehållet i lådorna i sikte och hand direkt. Den höga maximala belastningen gör att de kan lagra även tunga föremål i dem och guider av god kvalitet - smidig och tyst rörelse.

pixel